1076
آخرین خبرها
سبزی و صیفی جات گران شد آغاز تجارت برد برد در ایران یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد مطالبات گندم پرداخت می شود آسیب کاهش دما به محصولات کشاورزی برداشت خرما آغاز شد بهره برداری از 11 هزار هکتار مزرعه پرورش میگو

فهرست

خبرهای استانی

خرداد ۲۱, ۱۳۹۶

موسسه رتبه بندی «فیچ» اعلام کرد: صنایع شکر و اتانول برزیل احتمالا با ورشکستگی و بدهی های بیشتری مواجه می شوند. به گفته این موسسه، تضعیف قیمت شکر نیز فشار بیشتری را روی این بخش وارد کرده است.

به گزارش Agrimoney خبرگزاری ایاگنا از ، صنایع نیشکر در برزیل – تولیدکننده برتر شکر در جهان- به واسطه بدهی های ناشی از کمپین توسعه ظرفیت در امتداد بحران مالی جهان و کاهش قیمت شکر از سال ۲۰۱۱ همواره سرشار از مشکلات اعتباری بوده است.

در حالی که میزان ورشکستگی در سال ۲۰۰۹ با ۱۸ مورد به اوج خود رسیده بود، اما این روند به طور میانگین با هشت مورد در سال ادامه یافت و بر اساس داده های موسسه Agribusiness MBF تا ژانویه به رقم کلی ۸۷ مورد رسید. فقط تعداد انگشت شماری از ورشکستگی بیرون آمدند.

فیچ خاطر نشان کرد: اختلاف و نبود توافق بین بدهکاران و طلبکاران سبب شده تا بهبودی در این زمینه حاصل نشود.

شرکت هایی که موقعیت ضعیف تری دارند در تلاش برای حفظ نقدینگی و کاهش بدهی هستند.

به نظر می رسد شمار کارخانه های نیشکر که ورشکست می شوند، رو به افزایش است.

«کلودیو میوری» از مدیران فیچ در برزیل اظهار کرد: حتی بهبود قیمت شکر نسبت به قیمت پایین در آگوست ۲۰۱۵ نیز نتوانسته مشکلات مالی این بخش را برطرف کند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید