1076
آخرین خبرها
تامین ارز 20 روزه شد مدیریت بیماری ها در گندم آغاز شد لرستان رکورددار صادرات علت گرانی مرغ در اسفندماه سبزی و صیفی جات گران شد آغاز تجارت برد برد در ایران یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد

فهرست

خبرهای استانی

آبان ۹, ۱۳۹۶

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: با توجه به محدودیت تامین غذا برای جوامع انسانی در سالهای آینده باید به سمت پرورش دام‌های نیکرو مانند زنبور، کرم ابریشم و انواع حشرات مثل ملخ برای تغذیه دام و حتی انسان رفت.

به گزارش خبرنگار کشاورزی خبرگزاری ایاگنا، اسکندر زند امروز در همایش ملی جلبک و گیاهان آبی اظهار کرد: زمانی که در کشور از توسعه پایدار صحبت می‌کنیم باید شرایطی فراهم شود که درس‌های تدریس در دانشگاه نیز به موضوع توسعه پایدار توجه کنند اما در حال حاضر موضوعاتی که در دانشگاهها تدریس می‌شود همان موضوعاتی است که در گذشته خوانده‌ایم.

وی افزود: جمعیت دنیا به طور سالانه در حال افزایش است و جهان به فکر مدیریت جمعیت خود است و در این شرایط باید با مدیریت منابع موجود امکان تامین غذای بیشتری را فراهم کنیم که در این ارتباط از طریق گیاهان آبزی می‌توان برای غذای انسان و دام استفاده شود.

از ملخ‌ها می‌توان استفاده انسانی کرد و منع شرعی ندارد

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی ادامه داد: دامهای نیکروی مانند زنبور و کرم ابریشم و انواع حشرات که قابل پرورش هستند را می‌توان برای تغذیه دام،‌ طیور و حتی انسانی استفاده کرد به طوریکه حتی مصرف ملخ نیز حرام نیست حتی می‌توان از آن استفاده کرد.

زند تصریح کرد: کشت جلبک‌ها آینده درخشانی دارد و در بخش‌های مختلفی مانند صنایع روغن، آرایشی بهداشتی، سوخت، تغذیه مورد استفاده قرار داد و کاربردهای فراوانی دارد.

وی گفت: محققان کشور خودمان یک دهه است که روی جلبک‌ها کار می‌کنند و نظرات خود را در این زمینه ارائه داده‌اند هر چند که هنوز به مرحله اجرا نرسیده است.

کاشت علوفه و جلبک در کانون‌های گرد و غبار

وی یادآور شد که بسته شورورزی بر روی عمق کانون‌های گرد و غبار را در حال پیاده‌سازی داریم که شامل کشت علوفه و جلبک و سیکل کاملی است.

زند اظهار داشت: از طریق نوآوری می‌توانیم به خلق ثروت نیز اقدام کرد اما با وجود اینکه دانش لازم برای تولید جلبک‌ها در کشور وجود دارد اما نوآوری لازم ارائه نشده است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: در راستای کشت جلبک‌ها و گیاهان آبی طرحی به وزیر جهاد کشاورزی ارائه شده است تا در برنامه‌های اقتصاد مقاومتی قرار گیرد.

زند در پایان گفت: در زمینه کشت گیاهان آبزی و جلبک‌ها در مقایسه با دنیا خیلی عقب نیستیم و پروژه‌هایی شروع کردیم که امیدواریم به نتیجه لازم برسد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید