1076
آخرین خبرها
سبزی و صیفی جات گران شد آغاز تجارت برد برد در ایران یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد مطالبات گندم پرداخت می شود آسیب کاهش دما به محصولات کشاورزی برداشت خرما آغاز شد بهره برداری از 11 هزار هکتار مزرعه پرورش میگو

فهرست

خبرهای استانی

مهر ۲۵, ۱۳۹۶

بهمن دانایی در گفت‌وگو با خبرنگار کشاورزی، در پاسخ به اینکه گفته می‌شود علیرغم افزایش تولید چغندر قند در کشور کارخانجات ظرفیت تولید شکر ندارند، با رد این موضوع، خاطرنشان کرد: این که برخی می‌گویند تجهیزات کارخانه‌های فرآوری چغندر قند فرسوده است، چیزی جز غرض‌ورزی نیست؛ چرا که حتی کارخانه‌های با قدمت 60 یا 70 سال هم به صورت دوره‌ای دستگاه‌های خود را بازسازی کرده‌‌اند و چیزی به نام فرسودگی نداریم، کما اینکه افزایش تولید شکر در کشور گویای همین امر است.

وی در پاسخ به اینکه بالاخره وضعیت کارخانه قند دزفول به عنوان یکی از کارخانه‌های مهم برای استحصال چغندر قند خوزستان به کجا رسید، گفت: از سال 82 این کارخانه بسته شده بود و سه سال پیش منحل اعلام شد. قرار شد هیأتی از وزارت صنعت برای بازسازی این کارخانه اقدام کنند که متأسفانه خوب عمل نکردند و ابتدای امسال مالک اصلی این کارخانه آن را پس گرفت و کار بازسازی را شروع کرده است.

رئیس انجمن صنایع قند و شکر اظهار امیدواری کرد، این کارخانه از دهه سوم آبان ماه امسال کار تست خود را شروع کند تا رسماً از اردیبهشت ماه سال آینده وارد مدار تولید شود، چرا که چغندر قند کشت شده استان خوزستان مربوط به کشت پاییزه است.

دانایی همچنین در مورد ظرفیت کارخانه قند دزفول، گفت: این کارخانه در صورت راه‌اندازی می‌تواند در شبانه‌روز 5 هزار تن چغندر قند را فرآوری کند که در صد روز 500 هزار تن را استحصال خواهد کرد و تا 60 درصد به تولید شکر در کشور کمک می‌کند.

وی همچنین در پاسخ به آنهایی که می‌گویند کشت چغندر قند مقرون به صرفه نبوده و محصولی آب‌بر است، گفت: با تغییر فصل کشت چغندر قند به پاییز که میزان بارش‌ها مناسب است، این محصول می‌تواند به تقویت خاک برای تولید گندم کمک کند و محصولی تناوبی برای گندم محسوب می‌شود، به طوری که کشت گندم بعد از کشت چغندر قند 2 تا 3 تن در هر هکتار میزان بهره‌وری را افزایش می‌دهد.

رئیس انجمن صنایع قند و شکر همچنین از ساخت یک کارخانه جدید 10 هزار تنی قند و شکر در اطراف شهرهای دزفول و اندیمشک خبر داد و اظهار امیدواری کرد، این کارخانه هر چه زودتر وارد مدار تولید شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید