1076
آخرین خبرها
تامین ارز 20 روزه شد مدیریت بیماری ها در گندم آغاز شد لرستان رکورددار صادرات علت گرانی مرغ در اسفندماه سبزی و صیفی جات گران شد آغاز تجارت برد برد در ایران یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد

فهرست

خبرهای استانی

فروردین ۲۱, ۱۳۹۶

به گزارش ایاگنا از وب سایت فائو، شاخص قیمت مواد غذایی فائو برابر است با شاخص وزن تجاری مربوط به قیمت بازار بین المللی پنج گروه اصلی مواد غذایی است.

فائو همچنین نخستین چشم انداز از عرضه و تقاضای غلات را برای سال جاری منتشر کرد که انتظار می رود با دارا بودن میزان غلات در سطحی نزدیک به رکورد، بازار آرامش نسبی را در فصل آینده تجربه کند.

شاخص بهای غلات فائو ۱,۸ درصد نسبت به ماه فوریه کاهش یافته، که این کاهش مربوط به گندم و ذرت است. تقریبا این میزان به سطح مارس ۲۰۱۶ رسیده است.

در این ماه ، شاخص قیمت روغن گیاهی فائو ۶,۲ درصد پایین تر بود. با برآوردی که شده تولید روغن پالم و روغن سویا ، هر دو در ماه مارس بهبود یافته، در حالی که میزان روغن کانولا و روغن دانه آفتابگردان هر دو به مقداری بیش از حد مورد انتظار رسیده است.

شاخص قیمت شکر فائو ۱۰,۹ درصد و به پایین ترین سطح خود از ماه مه ۲۰۱۶ رسیده ، که در این میان تقاضا و واردات ضعیف و با ورود منابع قدرتمند عرضه برزیل به بازارهای جهانی در نتیجه برداشت بیشتر و جذب آهسته داخلی برای تولید اتانول زیستی روی داده است.

عرضه ماهانه شیر(Buoyant milk ) با کاهش ۲,۳ درصد همراه بوده ، با این حال، این میزان نسبت به سال گذشته بالاتر است.

شاخص قیمت گوشت فائو ۰,۷ درصد افزایش یافت، این به دلیل تقاضای واردات شرکت های آسیایی برای گوشت گاو و خوک بوده است.

پیش بینی فائو برای بازار غلات ۲۰۱۷/۲۰۱۸ 

با توجه به آخرین گزارش عرضه و تقاضا غلات پیش بینی می شود که تولید غلات در سراسر جهان در سال ۲۰۱۷ به ۲۵۹۷میلیون تن (دومیلیارد و ۵۹۷ میلیون تن) برسد.

فائو برای فصل آینده با توجه به شرایط آب و هوایی اعلام کرد که تصمیم گیری کشاورزان برای کاشت محصولاتی که دارای تقاضای قیمتی حساس تر هستند اتخاذ شود.

براساس کاهش جزئی از ۲۰۱۶ به دلیل پیش بینی کاهش تولید جهانی گندم ، در حال حاضر انتظار می رود این محصول به ۲,۷ درصد وبه میزان ۷۴۰ میلیون تن، در سال ۲۰۱۷ سقوط کند که عمدتا این موضوع ناشی از کاهش کاشت در استرالیا، کانادا و ایالات متحده است.

در مقابل، کل تولید غلات دانه درشت در سال ۲۰۱۷ موقتا انتظار می رود با افزایش و رکورد جدید ۱۳۵۳ میلیون تن ( یک میلیاردو۳۵۳ میلیون تن) رو به رو شود، این افزایش قابل توجه به دلیل افزایش تولید در برزیل و آرژانتین روی داده است.

همچنین انتظار می رود، تولید جهانی برنج به رشد ۱,۰ درصد و به ارزش ۵۰۴ میلیون تن برسد که این رشد ناشی از کشت بیشتر در هند و اندونزی همراه با افزایش عملکرد در برزیل و چین بوده که البته به جبران کاهش محصول برخی کشورها ناشی از خشکسالی همچون سریلانکا انجامیده است.

این در حالی است که انتظار می رود مصرف جهانی غلات در سال ۲۰۱۷، تنها دارای رشد ۰,۸ درصد ۲۵۹۷ میلیون تن باشدو کاهش در نرخ رشد از ۲,۲ درصد در سال گذشته، نشان دهنده رشد آهسته، استفاده از غلات برای خوراک دام و همچنین برای سوخت های زیستی مانند اتانول است.

پیش بینی فائو برای میزان خروجی و مصرف برای ذخایر غله در جهان در سال ۲۰۱۷/۲۰۱۸، نزدیک به رقم ۶۸۰ میلیون تن است که حدود دو میلیون تن نسبت به فصل قبل کاهش داشته است.

همچنین انتظار می رود ذخایر گندم به افزایش ۲,۵ درصد به۲۴۶,۶ میلیون تن ( ۲۴۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تن) برسد، در حالی که ذخیره ذرت احتمالا به چهار درصد و مقدار ۲۰۷۷ میلیون تن سقوط می کند که ناشی از افت شدید در چین و ایالات متحده امریکا است و پیش بینی شده که میزان موجودی برنج جهانی روی مقدار ۱۷۰ میلیون تن ثابت بماند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید