1076
آخرین خبرها
تامین ارز 20 روزه شد مدیریت بیماری ها در گندم آغاز شد لرستان رکورددار صادرات علت گرانی مرغ در اسفندماه سبزی و صیفی جات گران شد آغاز تجارت برد برد در ایران یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد

فهرست

خبرهای استانی

فروردین ۲۴, ۱۳۹۶

عوامل مختلفی می‌تواند در کاهش یا توقف صادرات مرغ از کشور، مؤثر باشد که یکی از مهم‌ترین آنها هزینه تمام شده‌ای است که برای تولید صرف می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایاگنا معمولاً کشورهایی که به‌صورت مستمر صادرات انجام می‌دهند، با توسل به شرکت‌های بزرگ زنجیره‌ای خود و تولید انبوه و همچنین ثبات قیمتی به هدف خود می‌رسند. این در حالی است که طبق اعلام انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یکروزه، ۱۱ عامل در ایران وجود دارد که هزینه‌های تولید را به‌شدت افزایش می‌دهد. البته تنها ۳۰ درصد این موارد در اختیار مرغدار بوده و ۷۰ درصد آن از عهده وی خارج است. این عوامل شامل موارد زیر است:

۱- قیمت مواد اولیه به‌دلیل وابستگی شدید به واردات و تعرفه و عوارض سنگین وارداتی بسیار بالاست و حدود ۷۰ درصد هزینه را تشکیل می‌دهد.

۲- هزینه‌ها و عوارض بالای ناشی از ساز و کار محیط کسب‌وکار که توسط بخش دولتی مرتباً به بخش خصوصی تحمیل می‌شود.

۳- نرخ بالای تورم.

۴- نرخ بالای منابع مالی ازجمله سیستم بانکی که بالاترین نرخ را در دنیا دارد.

۵- فرسودگی ماشین‌آلات، تجهیزات و ساختمان مرغداری‌ها به دلیل حاشیه سود پایین و توجه نکردن تولیدکنندگان به بازسازی و نوسازی آن به ویژه ضرر و زیان و رکود اقتصادی چند سال اخیر که مزید بر علت ذاتی آن شده است.

۶- پایین بودن بهره‌وری به‌دلیل ساختار سنتی صنعت.

۷- وجود عوامل واسطه‌ای فراوان در بین حلقه‌های مختلف تولید.

۸- نبود شرکت‌های بزرگ زنجیره‌ای.

۹- ساختار جزیره‌ای و پراکنده و خرده مالکی صنعت.

۱۰- نبود اعتقاد در تولیدکننده و سیاست‌گذار و تشکل‌های مرتبط بر امکان تولید محصولات صادراتی.

۱۱- سیاست‌های پرفراز و نشیب در برنامه‌ریزی تولید.

البته این انجمن، راهکارهایی را نیز برای حل مشکلات موجود مطرح کرده است. امکان تأمین تسهیلات ارزان برای این بخش، حمایت جدی از تشکیل زنجیره تولید، اختصاص بودجه برای اصلاح ساختار تأسیسات، ارائه مشوق‌های صادراتی، تدوین پروتکل‌های بهداشتی برای بهبود محیط کسب‌وکار و برداشته شدن سیستم‌های کنترلی در صورت باز شدن راه صادرات و بهبود شرایط تولید از مهم‌ترین مواردی است که مسئولان این انجمن بر آن تأکید دارند./

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید