1076
آخرین خبرها
شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد مطالبات گندم پرداخت می شود آسیب کاهش دما به محصولات کشاورزی برداشت خرما آغاز شد بهره برداری از 11 هزار هکتار مزرعه پرورش میگو آغاز کشت نخود در کرمانشاه به روش مدیریت تلفیقی نگاهی به وضعیت بازار گوشت جزییات اجرای طرح سایبانی برای تولید انواع سبزی و صیفی در کشور

فهرست

خبرهای استانی

یک کارشناس آزمایشگاه کنترل کیفی غذا و دارو با اشاره به اینکه روش‌های زیادی برای تشخیص تقلبات در شیر شناسایی شده است، تعدادی از این روش‌ها را به‌منظور آشنایی بیشتر تشریح کرد.

به گزارش ایاگنا  یعقوبی ــ کارشناس آزمایشگاه کنترل کیفی غذا و دارو به تعریف شیر اشاره کرد و اظهار داشت: شیر محصولی است که از غدد پستانی گاو ماده شیرده، چند روز بعد از زایش خارج می‌شود، مشروط بر اینکه آن گاو سالم باشد، تغذیه آن مناسب باشد، چیزی به شیر اضافه یا کم نشده باشد و حاوی آغوز یا کلستروم نباشد.

وی افزود: بعضی افراد سودجو، برخی مواد میکروب‌کش، آب‌اکسیژنه و یا جوش‌شیرین و… را به شیر اضافه می‌کنند تا بار میکروبی شیر را پایین بیاورند و شیرشان را به شاخص‌های دریافت نزدیک کنند.

یعقوبی با بیان اینکه دامداری‌های صنعتی کمتر اقدام به تقلب می‌کنند و بیشتر شیرجمع‌کن‌ها و دلال‌های شیر این تقلبات را انجام می‌دهند، اظهار کرد: بیشتر شیرهایی که توسط مسئولان برگشت داده می‌شود توسط دلالان با قیمت پایین خریداری می‌شود و آنها با اضافه کردن سود، جوش‌شیرین و… بار میکروبی آن را به‌طور مصنوعی پایین می‌آورند و آن را با قیمت‌های بالاتر می‌فروشند.

وی افزود: در حال حاضر روش‌های زیادی برای مشخص شدن تقلبات وجود دارد مثلاً اگر کسی به شیر جوش‌شیرین اضافه کند با تست جوش می‌شود متوجه شد و اگر از ترکیبات سوءاستفاده کنند، باعث بالا رفتن نقطه انجماد شیر می‌شود. البته شناسایی برخی از تقلبات دشوار است، چون در حال حاضر تقلبات مضاعف و گاهی بیشتر صورت می‌گیرد، طوری که گاهی حتی با تست جوش نمی‌شود وجود جوش‌شیرین را تشخیص داد.

مدرس این دوره آموزشی به‌عنوان پیشنهاد گفت: به نظر می‌رسد مسئولان بهداشت و اداره استاندارد در این ارتباط قانونی وضع کنند که به مسئولان صنایع غذایی در صنایع و ایستگاه‌های جمع‌آوری شیر اجازه دهند که در صورت فاسد بودن شیر معدوم شود زیرا در اغلب شیرهای برگشتی تقلبات گوناگون انجام می‌شود که تشخیص این تقلبات دشوار و گاهی ناممکن است.

یعقوبی با ابراز اینکه روش‌های زیادی برای تشخیص تقلبات در شیر شناسایی شده است، تعدادی از این روش‌ها را به‌منظور  آشنایی بیشتر برای حاضران شرح داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید