1076
آخرین خبرها
شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد مطالبات گندم پرداخت می شود آسیب کاهش دما به محصولات کشاورزی برداشت خرما آغاز شد بهره برداری از 11 هزار هکتار مزرعه پرورش میگو آغاز کشت نخود در کرمانشاه به روش مدیریت تلفیقی نگاهی به وضعیت بازار گوشت جزییات اجرای طرح سایبانی برای تولید انواع سبزی و صیفی در کشور

فهرست

خبرهای استانی

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: برآورد تولید مرکبات شمال و جنوب کشورمان در سال جاری ۵ میلیون تن بوده که ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تن آن پرتقال است.

محمد علی طهماسبی در گفتگو با خبرنگار ایاگنا اظهار کرد: 5 میلیون تن انواع مرکبات در مناطق شمالی و جنوبی کشورمان تولید داریم که 600 هزار تن آن نارنگی و در حدود همین میزان نیز لیمو ترش و لیمو شیرین تولید می شود اما میزان تولید دارابی و سایر مرکبات کمتر است.

وی افزود: برآورد پرتقال تولید شده در سال جاری در شمال و جنوب کشورمان 2 میلیون و 800 هزار تن است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی با بیان اینکه قند پرتقال باید به 6 و نیم برسد تا امکان برداشت داشته باشد ادامه داد: اگر پرتقال ها زودتر و قبل از اینکه به قند 6 و نیم برسد چیده شود، سبک تر ، ترش و به ضرر تولید کننده است اما برخی برای اینکه محصول خود را زود تر در بازار عرضه کنند از گاز های مجازی برای رنگ آوری محصول استفاده می کنند.

وی تصریح کرد: به طور مثال اگر سیب نیز کنار محصولی مانند پرتقال گذاشته شود، از آنجا که سیب گاز اتیلن تولید می کند باعث رنگ آوری پرتقال و سبز زدایی آن می شود.

وی با بیان اینکه میوه را نمی شود رنگ کرد، تصریح کرد: باوری عمومی که در این باره وجود دارد اشتباه است و در واقع پرتقال ها با گاز اتلین سبز زدایی می شود.

وی در پاسخ به اینکه آیا این محصلات رنگ آوری شده ضرری برای مصرف کنندگان دارد گفت: ضرری از این بابت ندارد اما باید توجه داشت که با این کار محصول نارس و ترش به دست مردم می رسد که نباید این کار انجام شود.

وی افزود: مردم از خرید میوه هایی که زود تر از موقع و با رپنگ آوری به بازار عرضه می شود خود داری کرده و کمی صبر کنند تا قند میوه به حد طبیعی خود برسد و درآن مدت از سایر میوه ها بهره گیرند.

وی در باره چگونگی تشخیص پرتقال و نارنگی رنگ آوری شده، تاکید کرد: میوه که رنگ آوری شده به شکل رنگ پریده است، اما میوه هایی که به صورت طبیعی رنگ گرفته، رنگ شفاف و درخشانی دارد.

این مقام مسئول در وزارت جهاد کشاورزی گفت: تمام موزهایی که به کشورهای مختلف صادر می شود به صورت خام است و در کشور مقصد با گاز اتیلن رنگ آوری و رنگ آمیزی یا همان سبز زدایی می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید