1076
آخرین خبرها
شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد مطالبات گندم پرداخت می شود آسیب کاهش دما به محصولات کشاورزی برداشت خرما آغاز شد بهره برداری از 11 هزار هکتار مزرعه پرورش میگو آغاز کشت نخود در کرمانشاه به روش مدیریت تلفیقی نگاهی به وضعیت بازار گوشت جزییات اجرای طرح سایبانی برای تولید انواع سبزی و صیفی در کشور

فهرست

خبرهای استانی

مدیر گروه بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی مازندران امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کشاورزی  با بیان اینکه بیماری تب شالیزار با نام علمی “لپتوسپیروز” یک بیماری باکتریایی است، گفت: این بیماری از سال ۱۳۷۷ در استان گیلان شروع و پس از آن در مازندران گسترش پیدا کرد.

فرهنگ بابامحمودی افزود: این بیماری در فصول کشاورزی و آغاز نشاءکاری برنج در استان‌های شمالی بر اثر آلوده بودن آب‌ها به فضولات جانورانی همچون موش، خرگوش، سگ، خوک و… شروع می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: این باکتری از طریق ادرار حیوانات و جوندگان وارد آب می‌شود و می‌تواند چندین ماه در آب زنده بماند.

بابامحمودی ادامه داد: علائم این بیماری مشابه آنفلوآنزا بوده که مبتلایان به آن در ۹۰ درصد موارد پس از یک هفته بهبود خواهند یافت، اما در ۱۰ درصد مابقی افراد دچار عفونت شدید و نارسایی کلیوی می‌شوند.

وی تصریح کرد: شایع‌ترین عوامل شیوع این بیماری ارتباط با آب و خاک آلوده است، در زمان فعالیت در شالیزارها، دست و پای کشاورزان زخمی می‌شود و آب‌های آلوده به ادرار جوندگان و حیوانات باعث ابتلا به این بیماری می‌شود.

مدیر گروه بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی مازندران یادآور شد: علاوه بر کشاورزان و شالیکاران، احتمال بروز این بیماری در تمامی دامداران، صیادان، معدن‌کاران و همچنین افرادی که تفریحات آبی مانند شنا را انجام می‌دهند، وجود دارد.

بابامحمودی با بیان اینکه هرساله از اردبیهشت تا شهریورماه درگیر این بیماری در استان‌های شمالی کشور هستیم، تأکید کرد: سال گذشته ۱۰۰ نفر در مازندران به بیماری تب شالیزار مبتلا شدند که سه نفر جان خود را از دست دادند.

وی در پایان علائم این بیماری را تب و لرز، درد شدید عضلانی، سردرد مداوم، تهوع و استفراغ و اسهال و در نهایت نارسایی کلیه عنوان کرد و اظهار داشت: تب شالیزار، شایع‌ترین بیماری مشترک انسان و حیوانات در سراسر جهان است.

تب شالیزار جان یک کشاورز ۶۷ ساله بابلسری را روز گذشته در بیمارستان شهیدیحیی‌نژاد بابل به خاطر دیر مراجعه کردن به مراکز درمانی، پیشرفت بیماری و بالا بودن سن گرفت.

پزشک معالج این بیمار فوت‌شده روز سه‌شنبه با تأیید مرگ این کشاورز بر اثر بیماری تب شالیزاری گفته است که این بیماری دارای دوره هفت تا ۱۰ روزه است و این بیمار ۶۷ ساله به‌دلیل ابتلا به این بیماری و کهولت سن درگذشت.

تب شالیزار یک بیماری جدید نیست و همه‌ساله چندین نفر در استان‌های شمالی کشور به‌ویژه استان‌های گیلان و مازندران را مبتلا می‌کند و حتی ممکن است شدت بیماری تا آنجایی بکشد که بیمار را روانه آی‌سی‌یو کرده یا باعث مرگش شود./

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید