1076
آخرین خبرها
شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد مطالبات گندم پرداخت می شود آسیب کاهش دما به محصولات کشاورزی برداشت خرما آغاز شد بهره برداری از 11 هزار هکتار مزرعه پرورش میگو آغاز کشت نخود در کرمانشاه به روش مدیریت تلفیقی نگاهی به وضعیت بازار گوشت جزییات اجرای طرح سایبانی برای تولید انواع سبزی و صیفی در کشور

فهرست

خبرهای استانی

صادرات انواع محصولات شیلاتی، در سال ۹۵ رشد ۴۳ درصدی را نسبت به سال ۹۴ تجربه کرده و ۸,۶ درصد سهم ارزآوری میان محصولات عمده کشاورزی را به خود اختصاص داده است.

به گزارش ایاگنا بخش شیلات یکی از زیربخش‌های کشاورزی است که در سال‌های اخیر از رشد قابل ملاحظه‌ای در عرصه تولید و صادرات برخوردار بوده و این موفقیت‌ها با سرمایه‌گذاری بیشتر علاقه‌مندان در زمینه فراوری انواع آبزی، گسترده‌تر می‌شود. اگرچه طبق هدف‌گذاری صورت گرفته قرار است تا سال ۱۴۰۰ محصولات آبزی ۹۰۰ میلیون دلار ارزآوری برای کشور داشته باشد، اما در سال گذشته، طبق آمار سازمان توسعه و تجارت، صادرات ۹۹ هزار تنی محصولات مختلف آبزی، ۳۲۷ میلیون دلار ارز به کشور وارد کرده است. این مقدار، ۴۳ درصد از لحاظ ارزشی، نسبت به سال ۹۴ رشد داشته است. البته رشد صادرات، از نظر وزنی ۲۹ درصد بوده و بر این اساس،‌ افزایش قابل ملاحظه‌ای دارد. با این حال هنوز این میزان، حدود یک سوم حجمی است که برای افق سال ۱۴۰۰ هدفگذاری شده است.

اقلام عمده کشاورزی که از ایران به کشورهای مختلف صادر شده، در مجموع سه میلیارد و ۷۹۵ میلیون دلار درآمدزایی داشته که سهم آبزیان در این میان، ۸,۶ درصد است. عراق، ویتنام، چین، امارات و تایلند پنج کشوری هستند که پذیرای عمده محصولات شیلاتی ایران در سال گذشته محسوب می‌شوند. در این قسمت، صادرات محصولات آبزی به تایلند ۵۰۰ درصد و چین ۱۶۰ درصد رشد را تجربه کرده است. در حالی که همین سال، صادرات آبزیان به امارات، ۲۹ درصد افت کرد.

کارشناسان معتقدند که افزایش تولید و تنوع بازارهای هدف در صادرات میگوی پرورشی، تجهیز مراکز فراوری آبزیان به تکنولوژی ماشین‌آلات و ادوات جدید فراوری و بسته‌بندی و همچنین تولید قزل‌آلای پرورشی با وزن بیش از ۱,۵ کیلوگرم از جمله مهم‌ترین راهکارهایی است که می‌تواند به توسعه و رونق صادرات کمک کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید