1076
آخرین خبرها
شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد مطالبات گندم پرداخت می شود آسیب کاهش دما به محصولات کشاورزی برداشت خرما آغاز شد بهره برداری از 11 هزار هکتار مزرعه پرورش میگو آغاز کشت نخود در کرمانشاه به روش مدیریت تلفیقی نگاهی به وضعیت بازار گوشت جزییات اجرای طرح سایبانی برای تولید انواع سبزی و صیفی در کشور

فهرست

خبرهای استانی

آزمایش ۱۹۸ نمونه عسل در دنیا نشان داد ۷۵ درصد از این فرآورده‌ها به سم آلوده است.

به گزارش خبرگزاری ایاگنا به نقل از یورونیوز، دانشمندان سوئیسی با آزمایش روی 198 نمونه عسل از سراسر دنیا نشان داده‌اند که 75 درصد از این فرآورده‌ها به مواد آفت‌کش مورد استفاده در کشاورزی آلوده هستند. با این هشدار، زنبورهای عسل شاخص دخالت انسانی در زنجیره طبیعت و آلودگی محیط زیست شده‌اند.

اگرچه غلظت این مواد سمی در حدی نیست که برای انسان خطرناک باشد اما اثرات ناگواری بر روی زنبورهای عسل می‌گذارد و باعث نابودی تدریجی آنها می‌شود. زنبورها با انتقال گرده گیاهان به ازدیاد آنها کمک می کنند. این حشره مفید در گرده افشانی 90 درصد از 107 گونه از گیاهان دنیا نقش دارد و کم شدن تعداد زنبورها به معنی به هم خوردن تعادل زیست‌محیطی است. مشاهدات سالهای اخیرنشان می‌دهد که جمعیت‌های توده‌ای زنبورها (کلونی) رو به نابودی است. به این معنی که تعداد زنبورها کم شده و یا بصورت انبوه ناپدید می‌شوند. امری که دانشمندان آن را یک فاجعه می‌دانند.

بنا به گزارشی که مجله علمی «ساینس» منتشر کرده است مواد سمی بر سیستم عصبی زنبورها تأثیر می‌گذارد و توانایی آنها را برای یافتن موادغذایی و انتقال گرده مختل می‌کند.نئونیکوتینوئیدها، موادی که برای مقابله با آفات در کشاورزی بکار برده می‌شود مسبب اصلی این مکانیسم شناخته می‌شوند. استفاده از این ماده در بعضی از کشورها از جمله فرانسه ممنوع شده و اتحادیه اروپا در سال 2013 استفاده از آن را محدود کرده است.

نتایج آزمایشها بر اساس نمونه‌های پیش از این تاریخ بوده است و نمونه‌برداری‌های آینده نشان خواهد داد که پیشگیری اتحادیه اروپا تا چه حد مؤثر خواهد بود. تحقیقاتی که نتایج آن در مجله علمی ساینس منتشر شده است در بخش بیولوژی دانشگاه نئوشاتل سوئیس انجام شده است. محققین این گروه پنج نوع نیکوتینوئید را در نمونه‌های آزمایشی خود یافته‌اند.

بر اساس گزارش گروه تحقیقاتی، بیشترین میزان آلودگی به این ماده در آمریکای شمالی بوده ( 86 درصد). پس از آن عسل‌های آسیایی با80 درصد و عسل‌های اروپایی با79 درصد آلودگی در مقام‌های بعدی قراردارند. کمترین مقدار آلودگی در نمونه‌های آمریکای جنوبی دیده شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید