1076
آخرین خبرها
شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد مطالبات گندم پرداخت می شود آسیب کاهش دما به محصولات کشاورزی برداشت خرما آغاز شد بهره برداری از 11 هزار هکتار مزرعه پرورش میگو آغاز کشت نخود در کرمانشاه به روش مدیریت تلفیقی نگاهی به وضعیت بازار گوشت جزییات اجرای طرح سایبانی برای تولید انواع سبزی و صیفی در کشور

فهرست

خبرهای استانی

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اعلام فراهم آمدن اعطای صدور مجوز حلال در کشورمان به موضوع توزیع مرغ مرده در بازار واکنش نشان داد.

به گزارش ایاگنا علیرضا رفیعی پور امروز در مراسم افتتاح  دومین نمایشگاه بین‌المللی گوشت و فرآورده‌های گوشتی حلال در نمایشگاه بین‌المللی تهران اظهار کرد: بر اساس جلسه‌ای که با سازمان ملی استاندارد کشور و نمایندگی ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی داشته‌ایم، از این به بعد می‌توانیم برند بین‌المللی حلال را در کشورمان برای واجدین شرایط اعطا کنیم.

وی افزود: پیش از این واجدین شرایط متقاضی دریافت این برند برای دریافت این نشان باید به کشورهایی مانند ترکیه و مالزی مراجعه می‌کردند که با امکان دریافت این برند در کشور خودمان هزینه‌های آنها برای صادرات این محصول کاهش می‌یابد و در نهایت منجر به افزایش صادرات حلال از کشورمان خواهد شد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور همچنین درباره استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی گفت: ضایعاتی در تولید گوشت قرمز و سفید داریم که این ضایعات خوراکی و غیرخوراکی هستند که باید به نحوی از ضایعات خوراکی برای صنایع فراورده‌های گوشتی استفاده کنیم.

رفیعی‌پور تصریح کرد: متاسفانه از 12 درصد ضایعات خوراکی حوزه گوشت قرمز و 88 درصد از ضایعات گوشت طیور در کشورمان استفاده نشده و هدر می‌رود و یا برای تولید پودر گوشت مورد استفاده قرار می‌گیرد که ارزش افزوده کمتری دارد.

وی ادامه داد: در حالیکه اگر بتوانیم بر اساس استانداردهای روز دنیا آن را به ضایعات خوراکی مانند خمیر مرغ تبدیل کنیم امروز ارزش افزوده بیشتری ایجاد می‌شود.

وی یادآور شد: استانداردهای ملی ما در این ارتباط مطابق با پیشرفته‌ترین کشورهای دنیا مانند SDA آمریکا است.

وی گفت: سازمان دامپزشکی کشور وظیفه تایید سلامت این گونه محصولات را دارد بنابراین مشکلی در این خصوص نخواهیم داشت.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور در مورد توزیع مرغ مرده در بازار مصرف گفت: سازمان دامپزشکی کشور به شدت این موضوع را رد می‌کند.

رفیعی‌پور افزود: از زمانی که مرغ زنده برای اعزام به کشتارگاه وارد سبد می‌شود تا زمانی که مرغ کشتار می‌شود ناظرین شرعی و دامپزشکی بر این روند نظارت دارند و امکان چنین رویدادی وجود ندارد که مرغ مرده نیز در میان مرغ‌های عرضه شده به بازار تزریق شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید