1076
آخرین خبرها
شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد مطالبات گندم پرداخت می شود آسیب کاهش دما به محصولات کشاورزی برداشت خرما آغاز شد بهره برداری از 11 هزار هکتار مزرعه پرورش میگو آغاز کشت نخود در کرمانشاه به روش مدیریت تلفیقی نگاهی به وضعیت بازار گوشت جزییات اجرای طرح سایبانی برای تولید انواع سبزی و صیفی در کشور

فهرست

خبرهای استانی

به گزارش ایاگنا  برخلاف تصور عمومی مبنی بر اینکه واردات هر کالایی در اختیار گمرک کشور است، باید بگوییم‌که این تصور درستی نیست و گمرکات کشور صرفا مسئول اجرای قوانین و مقرراتی هستند که جهت اجرا به گمرکات ابلاغ می‌شود.

صرفا کالایی از گمرکات قابل ترخیص است که قبل از اظهار به گمرک مجوزهای ورود را صاحب کالا یا نماینده قانونی او اخذ نماید. ضمن اینکه با الکترونیکی شدن گمرک و ایجاد پنجره واحد مجازی ارتباط میان گمرک با سایر سازمان‌ها الکترونیکی شده و امکان جعل اسناد نیز به صفر رسیده است.

بنابراین صاحبان هر کالایی باید ابتدا برای ورود به داخل کشور مجوز ثبت سفارش را از سازمان توسعه تجارت اخذ نمایند و در صورتی که نیاز به اخذ مجوزهای دیگری هم باشد، باید نسبت به این کار اقدام و سپس نسبت به اظهار کالا به گمرک اقدام نمایند.

در فرآیند گمرک الکترونیک اگر فرد مجوز ورود را دریافت نماید، به صورت الکترونیکی در زمان‌ اظهار کالا به گمرک مجوزها دریافت و ادامه تشریفات گمرکی صورت می‌پذیرد.

مهلت ممنوعیت فصلی واردات برنج از طرف وزارت جهاد کشاورزی و سازمان توسعه تجارت تا 31 مرداد ماه تعیین و طی مکاتباتی به گمرک اعلام شده که گمرک در سامانه جامع گمرکی این ممنوعیت را اعمال کرد و این بدان معنا بود که گمرک پس از پایان این مهلت اجازه ترخیص محموله‌های برنج وارداتی را ندهد.

در 11 شهریور ماه مجددا مکاتبات جداگانه‌ای از سوی معاونت توسعه بازرگانی و منابع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی و سازمان توسعه تجارت با گمرک صورت گرفت، مبنی بر اینکه تشریفات قانونی برخی از محموله‌های برنج موجود در گمرکات اعم از اظهارنامه، پرداخت حقوق ورودی، عوارض و صدور فاکتور الکترونیکی قبل از پایان مهلت ممنوعیت یعنی 31 مردادماه انجام شده و لذا برای محموله‌هایی که تمامی تشریفات گمرکی آنها تا پایان وقت اداری 31 مرداد ماه به جز خروج از گمرکات انجام شده است، خروج از گمرکات تا پایان روز جمعه 17 شهریورماه بلامانع است.

گمرک ایران بر اساس همین مکاتبات عمل نموده و از تاریخ 31 مرداد ماه اجازه اظهار و از 18 شهریور ماه اجازه خروج از گمرکات را به محموله‌های برنج‌ وارداتی نداده است. ضمن اینکه با الکترونیکی شدن گمرک تمامی مجوزها الکترونیکی شده و اعمال بخشنامه ها هم به صورت الکترونیکی در گمرکات صورت می‌گیرد. لذا سامانه جامع گمرکی از تاریخ‌های یاد شده بر روی این تشریفات قفل شده است و هر گونه ادعایی بی پایه و اساس و فاقد مستندات است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید