1076
آخرین خبرها
یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد مطالبات گندم پرداخت می شود آسیب کاهش دما به محصولات کشاورزی برداشت خرما آغاز شد بهره برداری از 11 هزار هکتار مزرعه پرورش میگو آغاز کشت نخود در کرمانشاه به روش مدیریت تلفیقی نگاهی به وضعیت بازار گوشت

فهرست

خبرهای استانی

۵ - مهر - ۱۳۹۶

مختار آخوندی در گفت‌وگو با خبرگزاری ایاگنا در مورد آخرین وضعیت صید ماهیان در دریای خزر اظهار داشت: طبق مصوبه مدیریت صید مرکز سه استان شمالی قرار است تا صید ماهیان استخوانی دریای‌خزر از 20 مهرماه شروع شود.

وی اضافه کرد: 120 شرکت تعاونی پره صیادی در سه استان شمالی مازندران، گیلان و گلستان با حدود 10 هزار صیاد از 20 مهرماه از طلوع خورشید تا 9 شب اجازه صید دارند که استان گلستان و میانکاله مازندران به دلیل شرایط استثنایی تا 11 شب صید امکانپذیر است.

مدیرکل امور صید و صیادی سازمان شیلات با بیان اینکه صید 14 گونه ماهی که در آئین‌نامه مشخص می‌شود در دریای‌خزر آزاد  است‌، خاطرنشان کرد: ماهی‌هایی همچون سفید، کفال، کپور، صوفی جزء  گونه‌های قابل صید هستند، اما آنهایی که ذخایرشان تحت فشار است، صیدشان ممنوع است، به عنوان مثال بچه‌ماهی خاویاری در صورت صید باید رهاسازی شود و ماهیان خاویاری باید در صورت صید به مراکز تکثیر شیلات تحویل داده شوند.

آخوندی به تفاهم‌نامه 5 کشور حوزه دریای‌خزر برای صید تجاری ماهیان اشاره کرد و گفت:‌ در این تفاهم‌نامه صید ماهیان خاویاری ممنوع است که ایران و روسیه بیشترین حمایت و رعایت را در این زمینه انجام می‌دهند.

وی در مورد کارهای انجام شده شیلات برای کمک به حفاظت از ذخایر ماهیان دریای‌خزر هم خاطرنشان کرد: سالانه 300 میلیون بچه‌ماهی سفید در رودخانه‌های منتهی به دریای‌خزر رهاسازی می‌شود، ولی از آنجایی که شرایط مناسبی در این دریا نداریم، بخش زیادی از این رهاسازی به سرانجام نمی‌رسد.

آخوندی صید غیرمجاز و آلودگی آب دریای‌خزر را از عوامل مهم بازگشت حداقلی بچه ماهی‌های رهاسازی شده در رودخانه‌ها دانست و گفت:‌ پیگیری‌های مختلفی را به همراه سازمان محیط زیست انجام داده‌ایم تا بتوانیم جلوی ورود پساب‌های کشاورزی، صنایع، فاضلاب خانگی را بگیریم، چرا که حجم ورودی این آب‌ها به دریای‌خزر زیاد است.

مدیرکل امور صید و صیادی سازمان شیلات همچنین به مشارکت برخی تشکل‌ها و تعاونی‌های صیادی برای تکثیر طبیعی بچه ماهی در رودخانه‌ها هم اشاره کرد و افزود: برخی از این صیادان رودخانه‌ای را قرق می‌کنند، تا بچه ماهی به صورت طبیعی رشد کند و پس از آنکه بزرگ شد دریچه‌ها را باز کرده و ماهی را به دریا منتقل می‌کنند که در این حالت ماهی مقاوم شده و به راحتی از بین نمی‌رود.

به گفته آخوندی، کل سهم دریای‌خزر برای صید ماهی 6 درصد از برداشت صید کل کشور است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید