1076
آخرین خبرها
یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد مطالبات گندم پرداخت می شود آسیب کاهش دما به محصولات کشاورزی برداشت خرما آغاز شد بهره برداری از 11 هزار هکتار مزرعه پرورش میگو آغاز کشت نخود در کرمانشاه به روش مدیریت تلفیقی نگاهی به وضعیت بازار گوشت

فهرست

خبرهای استانی

۲۹ - فروردین - ۱۳۹۶

دلالان خرما از هم‌اکنون با کاهش عرضه و افزایش قیمت به استقبال ماه رمضان رفتند و با اقدامی برنامه‌ریزی شده تصمیم برآن دارند که در روزهای پرمصرف، بازار گرمی را برای سودهای کلان خود بسازند.

دبیر انجمن خرمای ایران امروز در گفت‌وگو با خبرنگار ایاگنا با هشدار به متولیان تنظیم بازار محصولات کشاورزی، گفت: متولیان تنظیم بازار محصولات کشاورزی باید نسبت به تحرکات این فرصت‌طلبان هوشیار باشند و قبل رسیدن به ایام افزایش مصرف خرما برای جلوگیری از این مشکل اقدامات متقابل لازم را انجام دهند.

علی‌اصغر موسوی با بیا اینکه این افزایش قیمت ربطی به کاهش تولید ندارد، افزود: در سال زراعی جاری همانند سال‌های گذشته خرما بیش از نیاز کشور تولید شده است و ما با مازاد بر مصرف این محصول روبه‌رو هستیم.

به گفته وی، در سال زارعی جاری بیش از یک میلیون تن انواع خرما در کشور تولید شده که از این مقدار ۵۰۰ هزار تن آن در کشور مصرف، ۱۰۰ هزار تن آن صادر و بیش از ۴۰۰ هزار تن آن مازاد بر نیاز کشور است.

دبیر انجمن خرمای ایران با تأکید بر اینکه افزایش قیمت در ایام پرمصرف هیچ منفعتی برای تولیدکنندگان ندارد، بیان کرد: دلالان خرما را در ابتدای فصل و با نازل‌ترین قیمت از تولیدکننده می‌خرند و پس از احتکار در سردخانه در ایام پرمصرف به چندین برابر قیمت واقعی روانه بازار می‌کنند.

موسوی با اشاره به قطع بودجه ستاد خرمای کشور در اواسط دولت دهم، تأکید کرد: تا اواسط دولت دهم بودجه‌ای به مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان در اختیار ستاد خرمای کشور متشکل از نمایندگان بخش دولتی و خصوصی قرار داشت و این ستاد می‌توانست با بودجه ای که در اختیار داشت در زمان لازم وارد بازار شده و قیمت‌ها را در فصل خرید به نفع تولیدکننده و در ایام پرمصرف به نفع مصرف‌کننده تغییر دهد اما با قطع این بودجه عملاً میدان به دلالان و سودجویان واگذار شد.

وی در پایان خواستار پرداخت دوباره بودجه به ستاد خرمای کشور و فعال شدن این ستاد در دولت آینده شد و اضافه کرد: ستاد خرمای کشور در عمر کوتاه خود توانست شیرینی بازار خرما را به کام تولیدکننده و مصرف‌کننده کند و بخش زیادی از دلالان را از بازار این محصول حذف و قیمت‌ها واقعی کند./

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید