1076
آخرین خبرها
یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد مطالبات گندم پرداخت می شود آسیب کاهش دما به محصولات کشاورزی برداشت خرما آغاز شد بهره برداری از 11 هزار هکتار مزرعه پرورش میگو آغاز کشت نخود در کرمانشاه به روش مدیریت تلفیقی نگاهی به وضعیت بازار گوشت

فهرست

خبرهای استانی

۱۹ - اردیبهشت - ۱۳۹۶

جمعی از چغندرکاران دشت مغان به دلیل آنچه که عدم دریافت خسارت ناشی از سرمازدگی چغندرشان عنوان می‌کنند، امروز مقابل سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور اعتراض کردند.

به گزارش خبرگزاری کشاورزی ایاگنا ، پیش از ظهر امروز جمعی از کشاورزان چغندرکاران دشت مغان در استان اردبیل صبح امروز در پی عدم پرداخت خسارت‌های خود ناشی از سرمازدگی آذرماه سال گذشته مقابل سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور اعتراض کردند.

علی اکبر نوروز زاده به عنوان نماینده کشاورزان معترض در گفت‌وگو با ایاگنا اظهار داشت: سرمازدگی و خسارت چغندر قند در دشت مغان همزمان با خسارات باغات مرکبات استان مازندران اتفاق افتاد، ولی نمی‌دانیم چرا آقای نوبخت برای مرکبات مازندران بودجه اختصاص داده و خسارات را پرداخت کرده‌اند، اما ما همچنان بلاتکلیف هستیم.

وی در پاسخ به سئوال ایاگنا مبنی بر اینکه آیا محصولات شما بیمه شده بودند، گفت: بیمه به ازای هر 10 هکتار 200  هزار تومان به ما خسارت می‌دهد در حالی که ما در هر هکتار 7 تا 8 میلیون تومان خسارت دیده‌ایم.

این چغندرکار تصریح کرد: طبق برآوردهای انجام شده، مجموع چغندر آسیب دیده در زمین و دپو شده در انبارها 20 میلیارد تومان برآورد شده که 6.5 میلیارد تومان آن سهم کشاورزان و 13.5 میلیارد تومان مربوط به کارخانه قند مغان به عنوان بزرگترین کارخانه قند خاورمیانه می‌شود و ما به دنبال طلب 6.5 میلیارد تومانی خودمان هستیم.

 

 

نوروز زاده به این نکته هم اشاره کرد که کشاورزان این منطقه به حدی دچار ضرر و زیان شده‌اند که از کشت مجدد باز مانده‌اند که این موضوع در نهایت به ضرر تولید داخلی است.

این اعتراضات در حالی مطرح می شود که چغندر قند درکنار نیشکر به عنوان دو محصول استراتژیک در تولید شکر و خودکفایی داخلی محسوب می شود و افزایش تولید منجر به کاهش واردات شکر می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید