1076
آخرین خبرها
آغاز تجارت برد برد در ایران یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد مطالبات گندم پرداخت می شود آسیب کاهش دما به محصولات کشاورزی برداشت خرما آغاز شد بهره برداری از 11 هزار هکتار مزرعه پرورش میگو آغاز کشت نخود در کرمانشاه به روش مدیریت تلفیقی

فهرست

خبرهای استانی

خرداد ۱۶, ۱۳۹۶

رئیس مرکز سلامت محیط و‌ کار با بیان اینکه نظارت بر عرضه گوشت گوسفند و مرغ و ماهی با سازمان دامپزشکی است، گفت: در رابطه با عرضه غیرقانونی و‌ کنار خیابانی ذبح گوسفند و یا عرضه غیرقانونی مواد غذایی کنار خیابان، نظارت و برخورد به‌عهده شهرداری است.

به گزارش سلامت خبرگزاری ایاگنا، خسرو صادق‌نیت با تأکید بر این‌که وزارت بهداشت نظارت بر اماکن عمومی عرضه مواد غذایی دارد، افزود: اماکنی که قانونی و دارای شناسنامه هستند توسط وزارت بهداشت مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

صادق‌نیت با بیان اینکه وزارت بهداشت به‌روی بهداشت پرسنل این اماکن نیز نظارت می‌کند و آنها را مورد ارزیابی قرار می‌دهد، افزود: البته ما از مراجع ذی‌صلاح می‌خواهیم که در خصوص نظارت و ارزیابی هر کدام مسائل قانونی خودشان را پیگیری کنند.

رئیس مرکز سلامت محیط و‌ کار وزارت بهداشت در خصوص نظارت بر رستوران‌های بین‌راهی با ابراز اینکه این رستوران‌ها یکی از مراکزی هستند که‌ مورد توجه ویژه از نظر نظارت و ارزیابی می‌باشند، افزود: در زمان‌هایی مثل تعطیلات که مراجعه به این اماکن بیشتر می‌شود نظارت‌ها نیز بیش از روال معمول خواهد بود و به‌طور مثال در ایام‌ نوروز نظارت بر این اماکن دو تا سه بار در روز انجام می‌شد.

صادق‌نیت با تأکید بر اینکه رستوران‌ها باید از گوشت ذبح‌شده مورد تأیید سازمان دامپزشکی استفاده کنند، افزود: یکی از نظارت‌های وزارت بهداشت، نظارت و بررسی روال تهیه مواد خام‌ و اولیه رستوران‌ها و اماکن عرضه مواد غذایی است که باید تمام‌ مواد تهیه‌‌شده آنها مورد تأیید وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی باشد.

رئیس مرکز سلامت محیط و‌ کار وزارت بهداشت افزود: در حال حاضر با خریداری تجهیزات جدید می‌توانیم دمای داخل گوشت را اندازه‌گیری کنیم و دمای داخل یخچال را هم اندازه‌گیری می‌کنیم.

صادق‌نیت در پایان تصریح کرد: چنانچه رستوران و یا مراکز عرضه مواد غذایی حداقل موازین بهداشتی را نداشته باشند با آنها برخورد خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید