1076
آخرین خبرها
یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد مطالبات گندم پرداخت می شود آسیب کاهش دما به محصولات کشاورزی برداشت خرما آغاز شد بهره برداری از 11 هزار هکتار مزرعه پرورش میگو آغاز کشت نخود در کرمانشاه به روش مدیریت تلفیقی نگاهی به وضعیت بازار گوشت

فهرست

خبرهای استانی

۲۷ - فروردین - ۱۳۹۵

مدیرعامل کانون سیب‌زمینی بذری کشور گفت: ضرر و زیان فراوانی که از ناحیه انباشت تولید سیب‌زمینی به تولیدکنندگان وارد شده است، باعث بی‌انگیزگی آنان و ورشکستگی عده زیادی از کشاورزان شده است، به‌طوری که تعداد قابل توجهی از تولیدکنندگان سیب‌زمینی به‌علت ورشکستگی و فشارهای مالی ناشی از عدم فروش محصول دچار سکته قلبی شده و علاوه بر مال خود، جان خود را نیز دادند.

مجید سجادی افزود: چنین شرایط خطرناکی باعث بی‌انگیزگی کشاورزان برای کشت سیب‌زمینی در سال زراعی آینده شده است، به‌طوری که باید سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌ها سطح زیر کشت سیب‌زمینی را برای جلوگیری از کمبود احتمالی کنترل کنند.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس گزارش‌های رسیده، سطح زیر کشت سیب‌زمینی در صورت عدم کنترل تا 35 درصد کاهش خواهد یافت.

سیب‌زمینی در کف افزایش قیمت تضمینی

مدیرعامل کانون سیب‌زمینی بذری کشور ادامه داد: نگاهی به قیمت خرید تضمینی نشان می‌دهد سیب‌زمینی در پایین‌ترین سطح افزایش قرار داشته و نرخ رشد کمتر از شش درصد را تجربه کرده است.

سجادی تصریح کرد: قیمت تمام‌شده سیب‌زمینی طرح استمرار در پایین‌ترین سطح بیش از 600 تومان قیمت‌گذاری شده است.

وی یادآور شد: طرح استمرار از سال 76 به‌منظور عرضه سیب‌زمینی در ماه‌های پایانی سال به‌ویژه در دی، بهمن و اسفندماه تعریف شد، اما به‌نظر می‌رسد با تغییرات اقلیم و توسعه کشت گلخانه‌ای دیگر چنین شرایطی برای تولید گسترده وجود ندارد.

بازار توزیع سیب‌زمینی نرمال شد

مدیرعامل کانون سیب‌زمینی بذری کشور تأکید کرد: هرچند هنوز وضعیت تجاری سیب‌زمینی هنوز در بازارهای داخلی کشور و بازارهای بین‌المللی تغییر چندانی نکرده است، اما از حجم سیب‌زمینی‌های انباری کاسته شده و خطر امحا از بین رفته است.

سجادی اظهار داشت: قیمت عرضه سیب‌زمینی هنوز کمتر از 600 تومان برآورد شده، اما توزیع به تناوب صورت گرفته و مقادیر باقیمانده نیز با توجه به گرم شدن هوا چندان قابلیت برای نگهداری نداشته و حداکثر تا پایان فروردین‌ماه باید توزیع شود.

یارانه سیب‌زمینی نبود 100 هزار تن محصول امحائی داشتیم

وی با اشاره به یارانه صاداتی سیب‌زمینی گفت: یارانه سیب‌زمینی که به‌صورت اختصاصی به این محصول اختصاص یافت، هرچند در عمل کار شگرفی در بازارهای صادراتی را به همراه نداشت، اما به لحاظ روانی تأثیر مثبتی بر بازار داشت و توزیع سیب‌زمینی را تسهیل کرد.

سجادی در پایان افزود: اگر یارانه صادراتی نبود، باید امروز نگران امحاء بیش از 100 هزار تن سیب‌زمینی بودیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید