1076
آخرین خبرها
یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد مطالبات گندم پرداخت می شود آسیب کاهش دما به محصولات کشاورزی برداشت خرما آغاز شد بهره برداری از 11 هزار هکتار مزرعه پرورش میگو آغاز کشت نخود در کرمانشاه به روش مدیریت تلفیقی نگاهی به وضعیت بازار گوشت

فهرست

خبرهای استانی

۲۳ - مرداد - ۱۳۹۶

مدیر کل دفتر امور غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی پیش بینی کرد: امسال تولید حبوبات با ۷ درصد افزایش به حدود ۷۳۷ هزار تن برسد.

به گزارش خبرگزاری ایاگنا به نقل از  وزارت جهاد کشاورزی، کاوه خاکسار، سطح زیر کشت حبوبات را ۸۲۳ هزار هکتار در سال جاری عنوان کرد و اظهار داشت: برداشت حبوبات در برخی از استان‌های کشور ادامه دارد.

وی یادآور شد: میزان تولید حبوبات در سال گذشته ۶۹۰ هزار تن بوده است.

خاکسار با بیان اینکه تا امروز عملکرد تولید نخود ۵۶۰ کیلوگرم در هکتار و در سال گذشته ۵۳۵ کیلوگرم، عدس ۶۱۰ کیلو گرم و سال قبل ۵۹۳ کیلوگرم بوده است، گفت: عملکرد تولید سایر حبوبات مانند باقلا و ماش تغییری نکرده است.

وی تغییر زمان کشت از بهاره به پاییزه را از برنامه‌ها و سیاست‌های معاونت امور زراعت در راستای افزایش ضریب خوداتکایی و توسعه حبوبات دیم بیان و تصریح کرد: داشتن ارقام مناسب، پابلند، مقاوم به سرما، تهیه سموم علف کش و برنامه مبارزه با علف‌های هرز و توسعه کاشت و برداشت مکانیزه از الزامات این برنامه است.

مدیر کل دفتر امور غلات و محصولات اساسی معاونت امور زراعت خاطر نشان کرد: جمع کشت پاییزه و انتظاری عدس و نخود دیم از ۳۸ هزار و ۸۷۴ هکتار در سال گذشته به ۶۳ هزار و ۹۷۰ هکتار رسیده که حاکی از افزایش دو برابری آن است و اگر بخواهیم در پایان برنامه ششم توسعه به ۱۰۰ درصد خوداتکایی در حبوبات برسیم این سیاست باید ادامه یابد.

وی کل نیاز کشور به حبوبات را ۷۶۰ هزار تن دانست و در عین حال گفت: هدف ما از تولید حبوبات تنها رفع نیاز داخلی نیست بلکه با توجه به ظرفیت‌های موجود در کشور و استفاده از بارندگی‌ها در تولید این محصول در فصل پاییز، موضوع صادرات را نیز دنبال می‌کنیم.

خاکسار درباره ارقام جدید حبوبات اذعان داشت: امسال بذر دو رقم خارجی نخود موسوم به آزکان به مقدار ۶۸ تن و آکسو دو تن در اختیار کشاورزان قرار دادیم که در استان‌های مختلف به صورت پایلوت کشت بهاره و پاییزه شده است.

وی عملکرد تولید نخود کشور را ۴۰۰ تا ۴۵۰ کیلو گرم و عملکرد رقم جدید آزکان را طبق گزارش‌ها ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ کیلوگرم در هر هکتار در کشت پاییزه عنوان کرد.

خاکسار افزود: امسال دو رقم داخلی نخود به نام سعید و منصور معرفی شده که بذرمادری رقم منصور در سطح ۱۹۰ هکتار کشت شده تا بذر گواهی شده آن در اختیار کشاورزان قرار گیرد.

وی ادامه داد: رقم سعید نیز مخصوص مناطق سرد و مناسب کشت پاییزه است که بذر آن در مرحله تکثیر است.

مدیر کل دفتر امور غلات و محصولات اساسی معاونت امور زراعت درباره تهیه سموم علف کش نیز اظهار داشت: یک نوع سم در مرحله تست است که امسال در صورت تأیید می‌تواند برای کشت‌های پاییزه مورد استفاده قرار گیرد در این صورت کشت پاییزه و انتظاری به سرعت توسعه می‌یابد و موجب افزایش عملکرد تولید و درآمد کشاورزان خواهد شد.

وی همچنین بر کاشت و برداشت مکانیزه حبوبات برای توسعه کشت پاییزه و انتظاری و کاهش هزینه‌ها تاکید کرد و گفت: عملکرد تولید نخود به صورت دست پاش ۳۰۰ کیلوگرم در هکتار است و از این رو کشت مستقیم و ردیفی توسط کارنده ها باید توسعه یابد.

خاکسار از تدوین برنامه کشت مکانیزه ۵۰۰ هزار هکتار مزارع نخود خبر داد و اعلام کرد: در صورت تأمین اعتبار و فراهم شدن امکانات، تا آخر برنامه ششم توسعه، کشت نخود مکانیزه و ردیفی خواهد شد.

وی افزود: در حال حاضر ما حداقل به ۵۰۰ دستگاه کارنده نخود و عدس و ۵۰ دستگاه هدکمباین برداشت نیاز داریم که امیدواریم با تلاش کشاورزان بتوانم کشت مکانیزه را گسترش دهیم.

مدیر کل دفتر امور غلات و محصولات اساسی معاونت امور زراعت درباره برنامه اقتصاد مقاومتی در زمینه حبوبات اظهار داشت: طبق این برنامه در سال جاری باید ۲۸۰ هزار تن نخود، ۹۹ هزار تن عدس، ۲۷۳ هزار تن لوبیا و ۶۳ هزا رتن سایر حبوبات تولید کنیم که پیش بینی می‌کنیم امسال ۲۹۰ هزار تن نخود، ۸۵ هزار تن عدس، ۲۸۰ هزار تن لوبیا و ۹۲ هزار تن سایر حبوبات در کشور تولید شود که این تولیدات نسبت به سال گذشته افزایش نشان می‌دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید