1076
آخرین خبرها
یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد مطالبات گندم پرداخت می شود آسیب کاهش دما به محصولات کشاورزی برداشت خرما آغاز شد بهره برداری از 11 هزار هکتار مزرعه پرورش میگو آغاز کشت نخود در کرمانشاه به روش مدیریت تلفیقی نگاهی به وضعیت بازار گوشت

فهرست

خبرهای استانی

۱۱ - آبان - ۱۳۹۶

رئیس انجمن صنفی پرورش‌دهندگان قارچ ایران با بیان اینکه متوسط هزینه تولید قارچ در ایران ۶۴۰۰ تومان است گفت: واحدهایی که هزینه تولیدی بیشتر حدود ۷ هزار تومان داشته باشند به تدریج از چرخه تولید حذف می‌شوند و و باید اقدامات اصلاحی زیرساختی را انجام دهند.

به گزارش خبرگزاری ایاگنا، علی صدیق‌پناه امروز در مراسم بازدید از کشت و صنعت ملارد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برای هزار و 110 واحد تولیدکننده قارچ در کشور پروانه صادر شده است و هر ساله 138 هزار تن قارچ در کشورمان تولید می‌شود.

وی افزود: اگر راندمان مناسب تولید در بخش قارچ رعایت شود و هر واحد تولیدی بتواند طی یک سال 6 مرتبه برداشت انجام دهد به سودآوری مناسب خواهد رسید و در میان تولیدکنندگان دوام می‌آورد.

رئیس انجمن صنفی قارچ ایران ادامه داد: متوسط هزینه تولید قارچ در کشورمان 1400 تومان است و در صورتی که تولیدکنندگان مبلغی در این حدود یا کمتر داشته باشند محصول خود را با قیمت تمام شده رقابتی به بازار عرضه می‌کنند اما در صورتی که با کاهش دفعات برداشت یا حجم زیر کشت روبرو شوند به تدریج از چرخه تولید حذف خواهند شد.

وی تصریح کرد: برخی تولیدکنندگان ما برای زیرساخت‌های اولیه منابع مالی کمی هزینه می‌کنند و به امور گرمایشی و سرمایشی خود توجه لازم ندارند که این امر باعث هدر رفت سرمایه خود و سرمایه ملی کشور می‌شود.

صدیق‌پناه گفت: امیدواریم که در برنامه ششم بتوانیم سرانه مصرف تولید قارچ در کشورمان از 1.3 کیلوگرم موجود به 2.5 کیلوگرم برسانیم.

ریاحی قائم مقام مدیریت کشت و صنعت ملارد در این مراسم اظهار داشت: تولید قارچ امری بسیار تخصصی است و یک فعالیت بیوتکنولوژی است به طوریکه هم‌اینک برای تامین رطوبت سالن‌های پرورش قارچ از مشاوران هلندی در ایران استفاده می‌شود.

وی افزود: با وجود اینکه تولید قارچ در کشورمان با سطح کیفی مناسبی تولید می‌شود اما در برخی از ماههای سال برای فروش محصول خود با مشکل مواجه‌ایم به طوریکه علیرغم هزینه تمام شده 6800 تومانی برای تولید هر کیلوگرم از این محصول به رقم‌هایی بین 3 تا 5 هزار تومان نیز به فروش می‌رسد.

بنابراین گزارش، میانگین مصرف قارچ در کشورهای اروپایی بیش از 4 کیلوگرم است و متوسط مصرف این محصول در دنیا سالانه حدود 2.5 کیلوگرم است. قارچ منبع غنی پروتئین و پتاسیم به حساب می‌آید که سالانه بیش از 10 میلیون تن قارچ در دنیا مصرف می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید